Plačila

Sprejemamo več varnih načinov plačila

bank

BANČNA ŽICA

Ko je blagajna končana, boste videli stran za potrditev naročila z IBAN (mednarodno številko bančnega računa) in BIC (SWIFT) kodo. Prejeli boste tudi potrditveno e-poštno sporočilo s podatki, potrebnimi za prenos. Kot razlog za plačilo navedite številko naročila.
paypal

PAYPAL

Sprejemamo tudi plačila prek PayPal, široko uporabljenega in varnega spletnega plačilnega sredstva. Med postopkom nakupa izberite možnost PayPal in preusmerjeni boste na spletno mesto PayPal za dokončanje plačila. Če imate račun PayPal, se boste neposredno prijavili in lahko izvedli plačilo. Če nimate računa PayPal, boste še vedno imeli možnost plačila s svojo kreditno kartico prek PayPala.

Ko bo plačilo potrjeno, bo vaše naročilo obdelano.

Naslov za dostavo, vpisan v naročilu, mora nujno sovpadati z naslovom za dostavo na Paypalu; sicer dostava ne bo možna.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay je široko uporabljana mobilna plačilna platforma na Kitajskem, ki jo upravlja skupina Alibaba.

Če želite uporabljati Alipay, sledite spodnjim korakom:

  1. Med postopkom nakupa na našem spletnem mestu izberite Alipay kot način plačila. Preusmerjeni boste na varno plačilno stran Alipay.
  2. Za preverjanje pristnosti plačila sledite navodilom na strani za dokončanje nakupa Alipay. Morda vas bodo prosili, da vnesete potrditveno kodo ali zagotovite dodatne podrobnosti za dokončanje transakcije.
  3. Po potrditvi plačila na Alipay, boste preusmerjeni na našo spletno stran, kjer boste prejeli potrditev naročila in podatke o plačilu.
wechat

WeChat

WeChat Pay je mobilni plačilni sistem, ki ga je razvil Tencent, podjetje, ki stoji za aplikacijo za sporočanje WeChat.

WeChat Pay strankam omogoča hitro in priročno plačevanje s svojimi računi WeChat.

Če želite uporabljati WeChat Pay, sledite spodnjim korakom:

  1. Med postopkom nakupa izberite WeChat Pay kot način plačila; prejeli boste edinstveno kodo QR, ki predstavlja znesek za plačilo.
  2. Ko odprete aplikacijo WeChat na vaši mobilni napravi, boste morali skenirati kodo QR z vgrajeno funkcijo skeniranja in potrditi plačilo z vnosom vaše metode preverjanja pristnosti (na primer PIN ali prstni odtis).
  3. Ko bo transakcija potrjena in po prenosu sredstev, bo vaše naročilo obdelano in odposlano v skladu s pogoji.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top